Η Αρμάνι ισοφάρισε την Εφές, αλλά ο Μεσίνα λέει πως «η σειρά τελείωσε, έχουμε αποκλειστεί»!

Με μια μεγάλη εμφάνιση, η Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να νικήσει την Εφές και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1, δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στα ερχόμενα παιχνίδια. Η νίκη ωστόσο αποδείχθηκε «πύρρειος» καθώς τραυματίστηκε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ο οποίος μπήκε στη λίστα των παικτών που θα απουσιάσουν από το Game 3 στην Κωνσταντινούπολη. Για τον συγκεκριμένο […]

Με μια μεγάλη εμφάνιση, η Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να νικήσει την Εφές και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1, δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στα ερχόμενα παιχνίδια.

Η νίκη ωστόσο αποδείχθηκε «πύρρειος» καθώς τραυματίστηκε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ο οποίος μπήκε στη λίστα των παικτών που θα απουσιάσουν από το Game 3 στην Κωνσταντινούπολη.

Για τον συγκεκριμένο λόγο ο Έτορε Μεσίνα δήλωσε πως η Αρμάνι δεν έχει καμία ρεαλιστική πιθανότητα για να προκριθεί στο Final-4.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως παρά τη μεγάλη νίκη και το 1-1, οι πολλοί τραυματισμοί δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στην ομάδα του Μιλάνου, τονίζοντας πως μόνο με ένα θαύμα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

«Η σειρά έχει τελειώσει, ρεαλιστικά μιλώντας. Μπορείτε να δείτε τον Αταμάν να χαμογελάει, δεν είναι καν αναστατωμένος. Ξέρει πως η σειρά έχει σχεδόν τελειώσει. Πιθανότατα θα παίξουμε στα υπόλοιπα ματς χωρίς 4-5 παίκτες. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε πως θα νικήσουμε χωρίς τους Ροντρίγκεθ, Ντιλέινι και Μέλι.

Χρειαζόμαστε ένα θαύμα. Κάποιες φορές συμβαίνουν θαύματα στον αθλητισμό και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, δεν θα πάμε στην Πόλη για να… τα παρατήσουμε. Αλλά το βλέπω ρεαλιστικά, όλα τα προγνωστικά είναι εναντίον μας. Κάθε μέρα έχουμε κι έναν νέο τραυματισμό», δήλωσε ο Μεσίνα.

to10, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί