Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια δύο πόλους φανατικών θαυμαστών. Πρόκειται πάντως δίχως αμφιβολία για δύο εκ των κορυφαίων στην ιστορία του αθλήματος.
Οι δύο αστέρες της «στρογγυλής Θεάς» ετοιμάζονται για το πρώτο τους ραντεβού μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, το βράδυ της Τρίτης στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, έχοντας προκριθεί αμφότερες θα παλέψουν για την κορυφή του γκρουπ.
Με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση, ο επίσημος λογαριασμός της «Μπάρτσα» στο twitter ανάρτησε μια εκπληκτική φωτογραφία με τον Μέσι και τον Ρονάλντο.
Οι δύο τους εμφανίζονται κρατώντας στα χέρια τους βιβλία ποδοσφαιρικής ιστορίας και με κούτες γεμάτες μπάλες και τρόπαια κοντά τους. Φαίνονται να συνομιλούν και να θυμούνται τα παλιά σαν δυο καλοί φίλοι. Στον καθρέπτη μάλιστα, ο CR7 απεικονίζεται με φανέλα της Ρεάλ, ενώ στον καθρέπτη του Μέσι υπάρχει και το «GOAT» (Ο καλύτερος όλων των εποχών).
📚 H I S T ⚽ R Y
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 7, 2020
Cristiano Ronaldo & Leo #Messi pic.twitter.com/kBElYkoBRg
(iefimerida – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ακόμα ένα δυστύχημα με νεκρό και τρεις τραυματίες στην Αθήνα
- Προελάσεις σε όλα τα μέτωπα για τους Ρώσους! Τι είπε ο Γκεράσιμοφ
- ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Πρέπει να αποτελέσει πολιτικά παρελθόν»
- «Έκοψαν» εκπομπή διεθνιστή παρουσιαστή στις ΗΠΑ μετά από σχόλια για τον Κερκ, video
- Τι είπαν ο Κάρολος με τον Τραμπ;
- Δίχως τέλος το δράμα των Παλαιστίνιων: Άρον άρον εγκαταλείπουν την πόλη της Γάζας
- Ξεκινά «μάχη»! Ο Τραμπ χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση» το κίνημα «Antifa»
- Το παραδέχθηκε και Πολωνός Υπουργός: «Πύραυλος F-16, όχι ρωσικό drone, έπληξε σπίτι»
- Ο Σουηδός που χορεύει “Στης Πάργας τον ανήφορο” και απορεί με τα ελληνικά διόδια! vid
- Απίθανος Τζόκοβιτς: Εντυπωσιάστηκε από Ελληνίδα που του μίλησε σέρβικα! vid