Η Αϊντχόφεν τοποθετεί ειδικούς λαμπτήρες για τον κορωνοϊό ενόψει ΠΑΟΚ

Λαμπτήρες UV-C τοποθετεί η Αϊντχόφεν στο «Philips Stadion» ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να προστατευτούν οι ποδοσφαιριστές από τον κορωνοϊό.

Η ολλανδική ομάδα θα υποδεχτεί τον «Δικέφαλο του Βορρά» στις 26 Νοεμβρίου και θέλει να διασφαλίσει την προστασία των ποδοσφαιριστών και όλων των αθλητικών παραγόντων από τον κορωνοϊό.

Η Αϊντχόφεν έχει χτυπηθεί έντονα από τον κορονοϊό και αναζητά τρόπος ώστε να μπορέσει να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές της.

Κατέφυγε λοιπόν σε μία περίεργη και καινοτόμο επιλογή, καθώς έλαβε την απόφαση να τοποθετήσει στα αποδυτήρια του «Philips Stadion» ειδικούς λαμπτήρες κατά του Covid-19. Οι λαμπτήρες αυτοί αποτελούν προϊόν της ιδιοκτήτριας εταιρείας, Philips.


Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ειδικούς λαμπτήρες UV-C, το φως των οποίων θεωρείται ότι διασπά και καταπολεμά το DNA μικροοργανισμών, αλλά και των ιών.

Η αποτελεσματικότητά της κίνησης αυτής μοιάζει αμφιλεγόμενη, αλλά εάν πραγματικά υπάρχει κάποιο όφελος από αυτό, λογικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν εκεί στις 26 Νοεμβρίου για το ματς με την PSV στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League, ενδεχομένως να προστατευθούν.

(thesstoday – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί