Γράφει ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο – Έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών!

Δεν θα μάθουμε ποτέ ακριβώς πόσα επίσημα γκολ είχε βάλει στην καριέρα του ο Γιόζεφ Μπίτσαν. Η επικρατούσα άποψη, όμως, είναι ότι ο θρυλικός Αυστρό-Τσέχος επιθετικός σημείωσε 759 γκολ (σε 495 ματς).

Όσα, δηλαδή, έχει πλέον και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (σε 1.037 παιχνίδια), ο οποίος με το πολύ ωραίο τέρμα του στο φινάλε του αγώνα της Γιουβέντους με την Σασουόλο, μπορεί να καμαρώνει ως ο 1ος σκόρερ όλων των εποχών, περιμένοντας το επόμενο τέρμα για να μείνει μόνος πρώτος.

Δεν σταματά ο Πορτογάλος
Απίστευτη εξακολουθεί η στατιστική του Κριστιάνο Ρονάλντο, που γράφει ιστορία. Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός της Γιουβέντους, διαμόρφωσε χθες στις καθυστερήσεις το τελικό σκορ στη νίκη (3-1) της πρωταθλήτρια Ιταλίας, επί της Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου, σημειώνοντας το 15ο του γκολ στο πρωτάθλημα, σε 16 αγώνες.

Ο Ρονάλντο, που στις 5 Φεβρουαρίου θα γίνει 36 ετών, σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία ανάλυσης αθλητικών στοιχείων Opta Sports, είναι ο μοναδικός παίκτης στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, που έχει σκοράρει τουλάχιστον 15 γκολ και στις τελευταίες 15 σεζόν (από το 2006/07).

Είναι πρώτος σκόρερ στην Serie A, με τρία γκολ περισσότερα από τον Ρομέλου Λουκάκου της Ιντερ, που έχει 12 γκολ.

(newsbeast)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί