Γνώριμος του ΠΑΟΚ ο Ντόβερι

ΟΝτανιέλε Ντόβερι που θα σφυρίξει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη ξυπνά θετικές αναμνήσεις στους ασπρόμαυρους. Ο 43χρονος Ιταλός έχει συναντήσει άλλες δυο φορές τον ΠΑΟΚ που με αυτόν διαιτητή έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια που έδωσε. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2018-19 στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 στο […]

ΟΝτανιέλε Ντόβερι που θα σφυρίξει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη ξυπνά θετικές αναμνήσεις στους ασπρόμαυρους. Ο 43χρονος Ιταλός έχει συναντήσει άλλες δυο φορές τον ΠΑΟΚ που με αυτόν διαιτητή έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια που έδωσε.

Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2018-19 στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 στο «Κλ. Βικελίδης» με τα δύο γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, το πρώτο από τα οποία με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Ντόβερι έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Τζανακάκη σε γύρισμα του Βιεϊρίνια.

Η δεύτερη φορά που ο Ιταλός διαιτητής βρέθηκε στην Τούμπα ήταν το περασμένο καλοκαίρι όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε την Μπεσίκτας στα προκριματικά του Champions League και την κέρδισε 3-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Τζόλη που σκόραρε τα 2 πρώτα γκολ του Δικεφάλου και είχε την ασίστ στον Πέλκα στο 3ο γκολ της ομάδας του.

Ο Ντόβερι έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Άκπομ εντός της περιοχής της Μπεσίκτας με τον Άγγλο να αναλαμβάνει και την εκτέλεση αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα των Τούρκων.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί