Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 6-4, 7-5 την Τζέσικα Πεγκούλα, πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κατάρ Όπεν (Ντόχα) για τρίτη συνεχή χρονιά και ταυτόχρονα τη ρεβάνς από την Αμερικανίδα για την ήττα στο φετινό Australian Open.
Στις «8» του τουρνουά η Σάκκαρη θα παίξει με μια άλλη αθλήτρια από τις ΗΠΑ, την 17χρονη Αμερικανίδα, Κόκο Γκοφ, η οποία έκανε την έκπληξη αποκλείοντας στα δύο σετ (6-2, 6-3), την Πάουλα Μπαντόσα.
Στον αγώνα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η Πεγκούλα έκανε νωρίς μπρέικ και προηγήθηκε 2-0, αλλά η αντίπαλός της απάντησε με τον ίδιο τρόπο και ισοφάρισε σε 2-2. Με το σκορ στο 4-4 η Σάκκαρη έκανε νέο μπρέικ και κρατώντας το σερβίς της πήρε το σετ με 6-4.
Πανομοιότυπο το ξεκίνημα και στο δεύτερο σετ, με την Αμερικανίδα να κάνει γρήγορα το 2-0 και την Ελληνίδα να απαντά άμεσα ισοφαρίζοντας ξανά σε 2-2.
Το παιχνίδι έφτασε στο 5-5 και τότε η Σάκκαρη έκανε το νέο μπρέικ (6-5) και κατάκτησε σετ και νίκη στο δικό της σερβίς.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ΥΠΕΞ του Ιράν λέει ότι λαμβάνει “μέσω φίλων” μηνύματα από τον Αμερικανό ειδικό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας
- Δίωξη για ανθρωποκτονία εις βάρος της 77χρονης για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της στα Κουφάλια
- Ο e-ΕΦΚΑ παρουσίασε το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα – Ψηφιακή αναβάθμιση για πολίτες και επιχειρήσεις
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την Ενέργεια – Ισχυρή σύσταση στα κράτη-μέλη για το Σχέδιο Δέκα Σημείων
- Το Ιράν έχει τη βούληση να βάλει τέλος στον πόλεμο αλλά ζητά εγγυήσεις, σύμφωνα με τον Πεζεσκιάν
- Δεν είναι… νυχτερινό κλαμπ, αλλά αυτοκινητόδρομος στην Κίνα, Vid
- Οι ΗΠΑ εμπρός σε ένα μεγάλο δίλημμα – Τι θα πράξουν;
- Ανοιχτά τα σχολεία στην Αττική αύριο, κλειστά τα νυχτερινά – Ισχυρές συστάσεις
- Χρ. Κέλλας: Είμαστε διατεθειμένοι να λάβουμε κάθε απαραίτητο μέτρο για τη στήριξη των αγροτών









