Γκολ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης: Ο Μπεναλουάν του Άρη μοίρασε τρόφιμα σε άστεγους της Θεσσαλονίκης

O Γαλλοτυνήσιος άσος των "κιτρίνων" βγήκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να μοιράσει τρόφιμα στους άστεγους της πόλης.

Μια εξαιρετική φιλανθρωπική κίνηση έφερε εις πέρας ο Γιοάν Μπεναλουάν του Άρη.

Ο Γαλλοτυνήσιος αμυντικός από όταν ήρθε στους «κίτρινους» περπατώντας συχνά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης άρχισε να παρατηρεί τους ανθρώπους δίπλα του και είδε πως υπάρχουν κάποιοι που ζουν στον δρόμο.Ο Μπεναλουάν πέρασε από τα λόγια στην πράξη και πριν από λίγες μέρες αγόρασε μερίδες φαγητού για τους άστεγους της πόλης.

Όμως, ο λογαριασμός του στο Instagram γέμισε μηνύματα από ανθρώπους που του ζήτησαν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά του. Έτσι, βρήκαν τα σημεία στα οποία βρίσκονται περισσότεροι άστεγοι και ζήτησαν να μάθουν πότε θα γίνει η επόμενη «διανομή» ούτως ώστε να είναι εκεί. Την Τρίτη (17/08) το ραντεβού δόθηκε για τις 22:30, στην πλατεία Αριστοτέλους κι αυτήν την φορά, ο Μπεναλουάν δεν ήταν μόνος.

Αυτή τη φορά στο πλευρό του είχε μια ομάδα ανθρώπων, από τους πολλούς που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα που απηύθυνε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.Δείτε βίντεο από τη διανομή που έκανε τις προάλλες:

Πηγή: sputniknerws. gr / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί