Γκασπερίνι: «Ο Ολυμπιακός θέλει προσοχή, χάνει σπάνια»

Αρκετά διαβασμένος για τον τρόπο παιχνιδιού και τους παίκτες του Ολυμπιακού φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι ,όπου μίλησε για παιχνίδι υψηλού επιπέδου στην αυριανή αναμέτρηση για το Europa League. Ο προπονητής της Αταλάντα χαρακτήρισε την διοργάνωση του Europa League ως μια λαμπρή ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως το Champions League, έχει δώσει εμπειρία […]

Αρκετά διαβασμένος για τον τρόπο παιχνιδιού και τους παίκτες του Ολυμπιακού φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι ,όπου μίλησε για παιχνίδι υψηλού επιπέδου στην αυριανή αναμέτρηση για το Europa League.

Ο προπονητής της Αταλάντα χαρακτήρισε την διοργάνωση του Europa League ως μια λαμπρή ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως το Champions League, έχει δώσει εμπειρία στην ομάδα του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέτει ως στόχο την κατάκτηση του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο 64χρονος τεχνικός:

«Δεν είναι παιχνίδι Champions League, αλλά είναι μια λαμπερή ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το Champions League μας έχει δώσει εμπειρία, αλλά δεν νομίζω πως θέλω να θέσω ως στόχο την κατάκτηση του Europa League, γιατί παίζουν ομάδες με λάμψη. Αύριο θα παίξουμε ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας απέναντι σε μια ομάδα η οποία ηγείται του πρωταθλήματος της. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να κατανοήσουμε το επίπεδο μας, αλλά δεν
στοχεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου»

Ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα και χάνει σπάνια, έχει τον Μανωλά και τον Σωκράτη, αλλά και άλλους επικίνδυνους παίκτες. Πρέπει άπαντες να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε. Ζούμε ίσως σε μια “φούσκα”, γιατί δεν μας διακατέχει κανένας αρνητισμός ή πεσσιμισμός. Αν κάποιος από εμάς νιώθει έτσι, θα πρέπει να είναι προσεκτικός για να μην αλλοιωθεί η ψυχολογία του».

sportfm/ΦΩΤΟ youtube

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί