Γκαγκάτσης: «Καθοδική πορεία ο ΠΑΟΚ, ο Γκαρσία στηρίζεται από όλους»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παραδέχθηκε πως η ομάδα παρουσιάζει αγωνιστική κάθοδο το τελευταίο 14μηνο, τόνισε, ωστόσο, πως ο Πάμπλο Γκαρσία στηρίζεται από όλους και πως το καλοκαίρι θα μπουν οι βάσεις για να μπει ο «δικέφαλος» και πάλι σε τροχιά πρωταθλήματος. «Η ομάδα δεν έχει αφεθεί, αφήστε το τι λένε στα ραδιόφωνα και στα καφενεία. […]

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παραδέχθηκε πως η ομάδα παρουσιάζει αγωνιστική κάθοδο το τελευταίο 14μηνο, τόνισε, ωστόσο, πως ο Πάμπλο Γκαρσία στηρίζεται από όλους και πως το καλοκαίρι θα μπουν οι βάσεις για να μπει ο «δικέφαλος» και πάλι σε τροχιά πρωταθλήματος.

«Η ομάδα δεν έχει αφεθεί, αφήστε το τι λένε στα ραδιόφωνα και στα καφενεία. Ναι, η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Ο τεχνικός διευθυντής παραιτήθηκε πριν 20 μέρες. Ήδη γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις για να γίνει η σωστή επιλογή του επόμενου και να οδηγήσει την ομάδα στις μεταγραφές με τον πιο σωστό τρόπο. Δεν θα γίνει μια επιλογή απλά για να γίνει…», είπε αρχικά.

Για τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά και την απομάκρυνση Αμανατίδη, είπε: «Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή για το ποια άτομα χρειάζεται και ποια όχι… Γι’ αυτό απομακρύνθηκε και ο Γιάννης Αμανατίδης και γι’ αυτό τον πλαισίωσαν άλλα άτομα. Σίγουρα το τελευταίο 14μηνο η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής και δεν εννοώ σε μια βδομάδα… Εννοώ το επόμενο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν λίστες με υποψήφιους και πρέπει να γίνουν συνεντεύξεις και από τον ιδιοκτήτη. Ο προπονητής πάντως στηρίζεται απ’ όλους και από τον ιδιοκτήτη».

Για το θέμα του προπονητή, ο Γκαγκάτσης συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Μας είπε τι θέλει και τι δεν θέλει… Έχουν έρθει άτομα που ζήτησε και έχουν φύγει όσοι δεν ήθελε να έχει κοντά του! Ο Γκαρσία είναι ένας άνθρωπος που είχε 80 ματς αήττητη την Κ19. Μην μειώνουμε τον προπονητή και λέμε ότι ήταν στις ακαδημίες. Ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα».

Για τον Λουτσέσκου απάντησε: «Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση για τον Λουτσέσκου. Έφυγε μόνος του και πλήρωσε η ομάδα που τον απέκτησε δύο εκατομμύρια ευρώ. Σαφώς και πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν επιλογή του να φύγει και ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων. Σεβαστή η απόφασή του. Ο ΠΑΟΚ προχωράει με ή χωρίς τον Λουτσέσκου. Δεν κρατάμε κανένα με τον ζόρι εδώ. Αν ο προπονητής θέλει να φύγει και πιέζει, σαφώς και θα φύγει. Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων είναι πολύ απλό», ενώ παραδέχθηκε: «Μέχρι ο επόμενος προπονητής να φέρει επιτυχίες, θα γίνεται αυτή η συζήτηση για τον Λουτσέσκου».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί