«Γίγαντας» Ρεχάγκελ: «Απίστευτη η σχέση μου με τους παίκτες. Δεν έχω μιλήσει με Ζαγοράκη για την Εθνική»

Στις εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας του 2004 αναφέρθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την ταινία για την ζωή του και την συμβολή του στην τεράστια επιτυχία του Euro. «Πάντα ενδιαφερόμουν για αυτήν την ιστορία. Είναι απίστευτη η σχέση που έχω με τον Γιάννη Τοπαλίδη και τους παίκτες […]

Στις εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας του 2004 αναφέρθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την ταινία για την ζωή του και την συμβολή του στην τεράστια επιτυχία του Euro.

«Πάντα ενδιαφερόμουν για αυτήν την ιστορία. Είναι απίστευτη η σχέση που έχω με τον Γιάννη Τοπαλίδη και τους παίκτες μου. Ακόμη και ο γιος μου έδειξε την ταινία στην Αυστραλία όπου μένει και χάρηκε πολύ για αυτήν. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν συνέντευξη και δεν είχα καταλάβει. Μετά κατάλαβα ότι υπήρχε παγκόσμιο ενδιαφέρον και το απόλαυσα. Όταν ήρθα στην Ελλάδα βρήκα ένα ασυνήθιστο γκρουπ παικτών, όπως ο Ζαγοράκης, ο Δέλλας, ο Καραγκούνης, ο Σεϊταρίδης και άλλοι. Υπήρχε μια ομάδα παικτών.
Σπάνια μια ομάδα στηρίζεται σε ένα Πελέ, έναν Μέσι ή μία… Μαρία Κάλας. Ο αρχηγός μας ήταν ο Ζαγοράκης, που βγήκε ο καλύτερος του τουρνουά. Αν σας έλεγα πριν από μερικά χρόνια ότι καλύτερος παίκτης του τουρνουά θα έβγαινε Έλληνας, θα το πιστεύατε;
», ανέφερε αφοπλιστικά ο Γερμανός ο οποίος ανέφερε για το εάν έχει μιλήσει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την κατάσταση στην οποία είναι η Εθνική.

«Δεν ξέρω αν ο Ζαγοράκης θα μου τηλεφωνήσει. Έχει άλλες σκοτούρες. Πρέπει να έχει τους παίκτες. Μερικές φορές έχεις μερικους εξαιρετικούς παίκτες όπως είχαμε και εμείς τότε. Αυτό δεν γίνεται μαγικά. Πρέπει κάποιος να έχει και υπομονή αλλά κανείς δεν έχει πολλή υπομονή», κατέληξε.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί