Γιάννης Ματζουράνης – Σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετάει τον «Εθνικάρα» – Οι ανακοινώσεις των «Big 4»

Ο Γιάννης Ματζουράνης κατέληξε σε ηλικία 87 ετών και το ελληνικό ποδόσφαιρο λέει «αντίο» στον πιο ρομαντικό και πιστό οπαδό.

Ο «Εθνικάρας», όπως ήταν γνωστός λόγω της αγάπης του για την ομάδα του Πειραιά πέθανε βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάτι που φαίνεται και από την ανακοίνωση της ΕΠΟ, όπως και από τις αναρτήσεις των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του.

ΕΠΟ

«Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Δημητρίου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους μιας από τις πιο εμβληματικές μορφές των ελληνικών γηπέδων, του αγνού φιλάθλου Γιάννη Ματζουράνη.

Ο Γιάννης, πάνω από εβδομήντα χρόνια στα γήπεδα με όλες τις συνθήκες, απέκτησε το παραπάνω προσωνύμιο από την περίφημη μακρόσυρτη και βροντερή ιαχή του “Εθνικάααααααααρα”, στους αγώνες τόσο του αγαπημένου του Εθνικού Πειραιά, όσο και της Εθνικής μας Ομάδας, την οποία επίσης λάτρευε και υποστήριζε με θέρμη.

Άνθρωπος απλός, ζεστός και ευγενικός, αγνός φίλος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, δημιούργησε ένα μοντέλο “οικουμενικού” φιλάθλου καθώς ήταν μακριά από φανατισμούς και υπερβολές και σεβόταν πάντα τους αντιπάλους, γι αυτό και ήταν αγαπητός σε όλους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον Γιάννη Ματζουράνη. Με την συμπεριφορά του και την αγάπη για την ομάδα του κέρδισε τον σεβασμό όλων των φιλάθλων. Ο Πειραιάς και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα σε θυμούνται πάντα».

ΑΕΚ

«Έφυγε» ο τελευταίος των ρομαντικών! Καλό ταξίδι, Γιάννη Ματζουράνη!».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Σίγησε η πιο βροντερή φωνή των ελληνικών γηπέδων, ένας αληθινός φίλαθλος, ο Γιάννης Ματζουράνης γνωστός σε όλους ως “Εθνικάρας”. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του…».

ΠΑΟΚ

«Η απώλεια του Γιάννη Ματζουράνη, του γνωστού «Εθνικάρα» είναι τεράστια για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η φωνή του, ήταν η φωνή της αγνής αγάπης για την ομάδα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει! RIP».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί