Γιατί γελούσαν στην αυστριακή τηλεόραση με τον Τσιτσιπά; (ΒINTEO)

Ο 21χρονος τενίστας εμφανίστηκε σε εκπομπή της Αυστρίας με καλεσμένο τον Ντομινίκ Τιμ και προσπάθησε να μιλήσει γερμανικά προκαλώντας γέλιο στο στούντιο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Sport Talk της αυστριακής τηλεόρασης, μέσω Skype, για να συνομιλήσει με τον φίλο του Ντόμινικ Τιμ. Ο 21χρονος τενίστας μας επιφύλαξε μια έκπληξη για τον Αυστριακό […]

Ο 21χρονος τενίστας εμφανίστηκε σε εκπομπή της Αυστρίας με καλεσμένο τον Ντομινίκ Τιμ και προσπάθησε να μιλήσει γερμανικά προκαλώντας γέλιο στο στούντιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Sport Talk της αυστριακής τηλεόρασης, μέσω Skype, για να συνομιλήσει με τον φίλο του Ντόμινικ Τιμ.

Ο 21χρονος τενίστας μας επιφύλαξε μια έκπληξη για τον Αυστριακό τενίστα, καθώς μόλις τον καλωσόρισε ο παρουσιαστής άρχισε να μιλάει γερμανικά.

Η προσπάθεια του έκανε τον παρουσιαστή και τον Τιμ να ξεσπάσουν στα γέλια, με τον πρώτο πάντως να του λέει: «Στέφανε μιλάς τόσο καλά γερμανικά!».

​Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι γνωστός για την έφεσή του στις ξένες γλώσσες και την προσπάθειά του να μαθαίνει έστω και λίγες λέξεις ή φράσεις σε κάθε γλώσσα με την οποία έρχεται σε επαφή.

sputnik / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί