αποκλείοντας και το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.
Την άποψη πως δεν θα παιχτεί καθόλου ποδόσφαιρο μέχρι το 2021 εξέφρασε ο Γερμανός λοιμωξιολόγος, Γιόνας Σμιντ-Σάναζιτ, από το Ινστιτούτο “Μπέρχαρντ-Νοχτ” στο Αμβούργο.
Σύμφωνα με τον Γερμανό επιστήμονα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού οι ποδοσφαιρικοί αγώνες θα αρχίζουν να διεξάγονται εκ νέου μόνο από το επόμενο έτος, αποκλείοντας κάθε πιθανότητα να ξεκινήσουν πριν απ΄ αυτή την ημερομηνία ακόμη και πίσω από κλειστές πόρτες.
“Δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι αυτή η σεζόν θα τελειώσει”, δήλωσε ο γιατρός στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Nordic Television (NRD), υπογραμμίζοντας στη συνέχεια πως “Δεν νομίζω ότι τον Απρίλιο θα μπορούμε να μιλήσουμε για επιστροφή στους αγώνες, ούτε καν κεκλεισμένων των θυρών, γιατί πιθανώς οι άνθρωποι θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν στα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια”.
Η Bundesliga έχει αναστείλει το πρωτάθλημα μέχρι τις 2 Απριλίου, αλλά από πολλούς αυτή θεωρείται ως μια παράδοξη ημερομηνία. Ο γενικός διευθυντής της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Λίγκας (DFL), Κρίστιαν Σέιφερτ, δήλωσε ότι τα παιχνίδια πίσω από κλειστές πόρτες θα είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος, γεγονός που θα είχε ως αποτέλεσμα τη διάσωση ορισμένων ομάδων από την αναξιοχρεότητα.
(Newsit – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Ιρανοί διαψεύδουν τον Τραμπ: Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τις ΗΠΑ
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» δήλωσε ο πατέρας του θύματος
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ στις 24-25 Μαρτίου λόγω των παρελάσεων
- Θέατρο στημένο εις βάρος των ανθρώπων: Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια οικονομία
- Λάρισα: Την 1η Απριλίου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
- Ισχυρότατη έκρηξη σε αποθήκη όπλων στο Ιράν – Vid
- Ευρωπαϊκή συνδρομή για την αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο, ζητά Έλληνας Ευρωβουλευτής
- Ο Τραμπ θα «παγώσει» για πέντε ημέρες τα χτυπήματα κατά ενεργειακών υποδομών του Ιράν
- Το Κρεμλίνο κρίνει πως μόνον η “πολιτική και διπλωματική οδός” θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αποκλιμάκωση
- Τέμπη: Η εισαγγελέας πρότεινε να απορριφθεί αίτημα για διακοπή της δίκης









