Gazzetta Dello Sport: Στο ραντάρ της Ρόμα λόγω Μουρίνιο ο Σα!

Η Ρόμα έριξε την… βόμβα με την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο την σεζόν 2021/22 και ήδη έχουν αρχίσει τα ιταλικά ΜΜΕ τα μεταγραφικά σενάρια για τους παίκτες που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός για το ρόστερ της ομάδας. Ο «Special One», προσανατολίζεται σε ριζικές αλλαγές στους «τζιαλορόσι» και το πρώτο σενάριο που είδε το φως […]

Η Ρόμα έριξε την… βόμβα με την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο την σεζόν 2021/22 και ήδη έχουν αρχίσει τα ιταλικά ΜΜΕ τα μεταγραφικά σενάρια για τους παίκτες που θα επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός για το ρόστερ της ομάδας.

Ο «Special One», προσανατολίζεται σε ριζικές αλλαγές στους «τζιαλορόσι» και το πρώτο σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας, αφορά τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα τον Ζοσέ Σα. Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως ο 28χρονος τερματοφύλακας ενδιαφέρει πολύ τον Μουρίνιο και η Ρόμα δεν αποκλείεται να κάνει πρόταση στους «ερυθρόλευκους».

Θυμίζουμε, πως ο Σα έχει ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με την ρήτρα το προηγούμενο καλοκαίρι να είναι στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Για τον Σα, είχε ενδιαφερθεί έντονα η Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως ο τραυματισμός του πριν τον επαναληπτικό του Γιουρόπα Λιγκ με την Γουλβς, χάλασε τα σχέδια των «ροχιμπλάνκος».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί