Γαλλικός τύπος για το ΠΑΟΚ – Μαρσειγ:«Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια των Γάλλων οπαδών στην Ελλάδα»

Υπάρχουν φόβοι για εκτεταμένα επεισόδια.

Την ώρα που οι οπαδοί της Μαρσέιγ εμφανίζονται να ακυρώνουν τις εκδρομές τους προς την Θεσσαλονίκη, για την ρεβάνς της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ -μετά τα όσα απαράδεκτα έγιναν στο ματς της Μασσαλίας- η “Equipe” αναφέρεται στον επαναληπτικό των δυο ομάδων στα προημιτελικά του Conference League.

Τα γαλλικά ρεπορτάζ γύρω από τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ συνεχίζονται. Η “L’Equipe” κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους οπαδούς της γαλλικής ομάδας, που -όπως όλα δείχνουν- δε θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς, μετά από όλα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στη Μασσαλία.

“Η ενημέρωση από τις ελληνικές αρχές θα γίνει αρχές της εβδομάδας, αλλά έχουν ήδη ενημερώσει τη Μαρσέιγ, ότι δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια των οπαδών της μετά από από τα επεισόδια στον πρώτο αγώνα”, αναφέρουν οι Γάλλοι και συνεχίζουν:

“Η UEFA κίνησε πειθαρχικές διαδικασίες για την επιβολή κυρώσεων για τα επεισόδια που έγιναν, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα στη Μασσαλία το απόγευμα της Πέμπτης. Η Μαρσέιγ περιμένει ως ποινή ένα μεγάλο πρόστιμο από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία”.

(φωτο αρχείου:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί