Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, επιβεβαίωσε από την πλευρά τη συνέχιση των τελικών της Greek Basketball League, μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων που είχε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει προφορική δέσμευση από τους ιδιοκτήτες των «αιωνίων» ότι στον τρίτο και τον τέταρτο τελικό δεν θα πάνε οι φιλοξενούμενοι παράγοντες στις αντίπαλες έδρες.
«Περάσαμε τον κάβο οι τελικοί συνεχίζονται με την προσωπική δέσμευση των ιδιοκτητών για τη διασφάλιση ενός κλίματος ασφάλειας», είπε αρχικά ο Γιάννης Βρούτσης προσθέτοντας: «Ευχαριστώ δύο ιστορικές ομάδες που έχουν κάνει περήφανη την Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, και προσωπικά τους κ.κ. Αγγελόπουλους και τον κ. Γιαννακόπουλο για την άμεση και θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα της Πολιτείας. Προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελεί η ομαλή διεξαγωγή των τελικών και η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος σε κλίμα ασφάλειας και αθλητικού σεβασμού. Οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν σε καλό, εποικοδομητικό και ουσιαστικό κλίμα. Οι ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ εγγυώνται την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων».
Μετά το «πράσινο φως» που άναψε για τη συνέχιση της σειράς των τελικών της Greek Basketball League, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που είναι ισόπαλη 1-1, το Game 3 αναμένεται να οριστεί για την προσεχή Παρασκευή (6/6, 21:00) στο ΟΑΚΑ.
Η συνέχεια των «μαχών» θα δοθεί στο ΣΕΦ την Κυριακή (8/6, 21:00), ενώ αν χρειαστεί και Game 5 τότε αυτό θα διεξαχθεί την Τρίτη (10/6, 21:00) στο ΟΑΚΑ.
Αυτά αναφέρονται.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo αρχείου Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μεγάλους όγκους νερού περιμένουν στην περιοχή του Έβρου τις επόμενες ώρες
- Η εμμονή Κινέζας με το…φενγκ σούι και τον καθρέφτη κυκλοφορίας προκάλεσε χαμό!
- Πότε «πέφτουν» οι επόμενες αργίες του 2026;
- Ουίλιαμ και Κέιτ συναντήθηκαν με την πρώτη γυναίκα Αρχιεπίσκοπο της Αγγλικανικής Εκκλησίας, vid
- Ουκρανικό μέτωπο: Ακόμα μια περιοχή έθεσαν υπό έλεγχο οι Ρώσοι
- Ο Ρόμπι Γουίλιαμς τηλεφωνεί σε θαυμάστρια…από τα ’90s! Του είχε δώσει τον αριθμό της, vid
- Ρωσικές αρχές: «Δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα το άτομο που πυροβόλησε πολλές φορές τον αντιστράτηγο»
- Β. Κικίλιας για ναυάγιο Χίου: Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας
- “Ζωάρα η Κλειώ”: Η νέα ένοικος στο Μαξίμου είναι μία…γάτα! Το βίντεο του Μητσοτάκη
- Τάκης Θεοδωρικάκος: «Η μόνη ασφαλής Ελλάδα είναι η παραγωγική Ελλάδα»









