«Φρένο» στο Μόναχο για τον Ολυμπιακό

Το σερί του Ολυμπιακού στην Euroleague σταμάτησε το βράδυ της Παρασκευής (23/10) στο Μόναχο. Μετά από 3 σερί νίκες οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από την εξαιρετική εφέτος Μπάγερν με 74-68, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της regular season.

Η αστοχία των παικτών του Ολυμπιακού έξω από τα 6.75μ. (6/28τρ.) και η κακή βραδιά του Σλούκα (0/4 τρίποντα, όπως και οι Σπανούλης, Χάρισον) δεν επέτρεψαν στην ελληνική ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα κι έτσι το ρεκόρ τους υποχώρησε σε 3-2, ενώ οι Βαυαροί έφτασαν στο 4-1.

Μεγάλη ζημιά στους Πειραιώτες έκανε ο πρώην ερυθρόλευκος, Ουέιντ Μπάλντγουιν, με 18 πόντους, εκ των οποίων τους επτά πέτυχε διαδοχικά στην 3η περίοδο. Τότε που ο Ολυμπιακός είχε «επιστρέψει» για τα καλά στο ματς και είχε προηγηθεί για πρώτη φορά. Δέχτηκε, όμως, ένα επιμέρους σκορ 11-3 κι από τότε δεν «ξανασήκωσε κεφάλι».

Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς (16π., 4ρ., 3ασ.) έκανε σπουδαία δουλειά, κυρίως στο α΄ μέρος για το συγκρότημα του Αντρέ Τρινκέρι, που μετά από τις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες επί των Άλμπα Βερολίνου, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενερμπαχτσέ έκανε το 4-1 στο σύνολο (σερί 4-0), με το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στην “Audi Dome” στη Euroleague φέτος.

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού αναδείχτηκε ο Κώστας Παπανικολάου με 13 πόντους, 12 πέτυχε ο Τσαρλς Τζένκινς και 11 ο Σακίελ ΜακΚίσικ. Οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν στους 4 πόντους, με υπερπροσπάθεια στο τέλος, αλλά η ομάδα του πρώην Ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Ελλάδας, Αντρέα Τρινκιέρι, ήταν ανώτερη το βράδυ της Παρασκευής (23/10).

naftemporiki/ photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί