Φουντώνουν οι φήμες για Ρεάλ Μαδρίτης και Κόντε

Ο… κακός χαμός στους πάγκους των ευρωπαϊκών συλλόγων καλά κρατεί, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ένας εκ των σημαντικότερων που ψάχνουν προπονητή.Με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αποφασίζει να επιστρέψει στη Γιουβέντους, οι «μερένγκες» φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Ραούλ και Αντόνιο Κόντε, με τον τελευταίο να κερδίζει αρκετούς πόντους τις τελευταίες […]

Ο… κακός χαμός στους πάγκους των ευρωπαϊκών συλλόγων καλά κρατεί, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ένας εκ των σημαντικότερων που ψάχνουν προπονητή.
Με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αποφασίζει να επιστρέψει στη Γιουβέντους, οι «μερένγκες» φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Ραούλ και Αντόνιο Κόντε, με τον τελευταίο να κερδίζει αρκετούς πόντους τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με το Sky Italia, ο πρώην τεχνικός της Ίντερ πέρασε στην pole position, με τους ιθύνοντες της Ρεάλ να εκτιμούν ότι μπορούν να προχωρήσουν γρήγορα την υπόθεση και να έρθουν σε συμφωνία με τον Ιταλό.
Εάν όντως υπάρξει deal, ο Κόντε θα αντικαταστήσει τον πρώην συμπαίκτη του, Ζιντάν, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει ως ποδοσφαιριστής στη Γιουβέντους μεταξύ 1996 και 2001.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί