Ο… κακός χαμός στους πάγκους των ευρωπαϊκών συλλόγων καλά κρατεί, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ένας εκ των σημαντικότερων που ψάχνουν προπονητή.
Με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αποφασίζει να επιστρέψει στη Γιουβέντους, οι «μερένγκες» φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Ραούλ και Αντόνιο Κόντε, με τον τελευταίο να κερδίζει αρκετούς πόντους τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με το Sky Italia, ο πρώην τεχνικός της Ίντερ πέρασε στην pole position, με τους ιθύνοντες της Ρεάλ να εκτιμούν ότι μπορούν να προχωρήσουν γρήγορα την υπόθεση και να έρθουν σε συμφωνία με τον Ιταλό.
Εάν όντως υπάρξει deal, ο Κόντε θα αντικαταστήσει τον πρώην συμπαίκτη του, Ζιντάν, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει ως ποδοσφαιριστής στη Γιουβέντους μεταξύ 1996 και 2001.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μητσοτάκης: Κύριε Μητσοτάκη, είστε εκτεθειμένος όσο δεν παίρνει
- Πώς της έκλεψε την τσάντα μέσα από το εστιατόριο…σε δευτερόλεπτα! ΒΙΝΤΕΟ
- Ποδόσφαιρο: Το παγκόσμιο «αντίο» στον πατέρα του προπονητή του ΠΑΟΚ, Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Ιταλία: Οι εργαζόμενοι μπορούν να παίρνουν άδεια μετ’ αποδοχών λόγω… κατοικίδιων
- Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που επιχείρησε να τους παρασύρει με το ΙΧ του
- Πανηγύρισαν στην Τεχεράνη την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Θα βοηθήσω να αποσυμφορηθεί η κίνηση στο Στενό του Χορμούζ
- Πήρε το μετρό και δείτε τι κουβάλησε! Άφωνοι οι επιβάτες, vid
- Σαν σήμερα 8 Απριλίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Υποχώρησαν οι τιμές του πετρελαίου μετά τις νέες εξελίξεις









