Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την οποία ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.Παρότι μοιάζει μία δύσκολη υπόθεση, καθώς ο Σέρβος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας, οι Άγγλοι αξιώνουν χρήματα για την παραχώρησή του και εκείνος έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο παραμένει στο προσκήνιο.Και χθες στο […]

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την οποία ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.
Παρότι μοιάζει μία δύσκολη υπόθεση, καθώς ο Σέρβος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας, οι Άγγλοι αξιώνουν χρήματα για την παραχώρησή του και εκείνος έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο παραμένει στο προσκήνιο.
Και χθες στο Νησί υποστήριζαν ότι ο παίκτης απασχολεί τη Φούλαμ, η οποία επέστρεψε στην Premier League και έχει στον πάγκο της τον Μάρκο Σίλβα που είχαν συνεργαστεί πριν από έξι χρόνια στους Πειραιώτες.
Οι «Cottagers» σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση στην Πάλας για την απόκτησή του, όμως συνεχίζεται η φημολογία ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα.
Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί σε επίσημο επίπεδο, ενώ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από το ρεπορτάζ.
Για να επιστρέψει ο Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό, απαιτούνται δύο ή και τρία εκατ. ευρώ, ενώ πρέπει και ο ίδιος να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει αυτή τη στιγμή στην Αγγλία.
Κάτι ανάλογο συνέβη με τον Κώστα Μανωλά που άφησε τη Νάπολι και ένα μεγάλο συμβόλαιο για να γυρίσει στους πρωταθλητές.

SPORTFM, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί