«Φουλάρει» για κεντρικό αμυντικό ο ΠΑΟ, με συμβόλαιο 600.000 ευρώ

Δύο περιπτώσεις αριστεροπόδαρων κεντρικών αμυντικών έχει ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, απ’ τις δεκάδες που έχουν προταθεί τις τελευταίες εβδομάδες στον Παναθηναϊκό

και οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στις απευθείας συζητήσεις με τους εν λόγω παίκτες, αν και παράλληλα θα συνεχίζει το «ψάξιμο» ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του.

Το συμβόλαιο που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στον στόπερ που θα αποκτηθεί το εφετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ υψηλότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» σκοπεύουν να δώσουν ένα ποσό που θα φτάσει τις 600.000 ευρώ σε «καθαρές» αποδοχές, δίχως να υπολογίζονται μπόνους στόχων, συμμετοχών κλπ.

Αντίστοιχο συμβόλαιο έχουν αυτή τη στιγμή στην «πράσινη» ομάδα οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Φεντερίκο Μακέντα, ενώ λίγο πιο ψηλά είναι αυτό του Μαουρίσιο Σιλβέιρα.

Το ποσό των 600.000 ευρώ έχει μεταφερθεί κι απ’ τους ίδιους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού προς τους ατζέντηδες των παικτών που προτείνουν παίκτες, ως «όριο» για το συμβόλαιο του στόπερ, όμως στην πορεία βρεθεί κάτι πραγματικά… εξαιρετικό, δεν αποκλείεται να γίνει και μία «υπέρβαση» στο τελικό ποσό.

(newsbeast)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί