«Φοβάμαι να πεθάνω, δεν ξέρω τι θα συναντήσω αφού σβήσει το φως», εξομολογείται παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Συγκλονίζει με την εξομολήγηση του για τον καρκίνο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Τζανλούκα Βιάλι.

Ο Ιταλός που έκανε “μαγικά” με την Σαμπντόρια, την εθνική Ιταλίας και οδήγησε την Γιουβέντους στο τελευταίο Champions League της ιστορίας της, το 1996, έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και μιλάει για τα μαθήματα ζωής που έλαβε από αυτήν.

Ο Βιάλι που έπαιξε αλλά και προπόνησε την Τσέλσι μίλησε στο ντοκιμαντέρ «Μία απλή ερώτηση», και αποκάλυψε ότι έδωσε μάχη 17 μηνών και πως φοβήθηκε ότι θα πεθάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φοβάμαι να πεθάνω. Δεν ξέρω όταν σβήσει το φως τι θα είναι στην άλλη πλευρά. Αλλά κατά κάποιο τρόπο, είμαι επίσης ενθουσιασμένος που το μαθαίνω. Αλλά συνειδητοποιώ επίσης ότι η έννοια του θανάτου χρησιμοποιείται για να κατανοήσουμε και να εκτιμήσουμε τη ζωή.

Το άγχος για το αν μπορώ να ολοκληρώσω όλα αυτά που θέλω να κάνω, το γεγονός ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος με όλα τα έργα που έχω, είναι κάτι για το οποίο νιώθω πολύ τυχερός.

Η αρρώστια δεν είναι μόνο ταλαιπωρία: υπάρχουν υπέροχες στιγμές. Η ζωή αποτελείται 20% από αυτό που συμβαίνει σε σένα, αλλά το 80% από τον τρόπο που αντιδράς σε αυτό που συμβαίνει.

Και η ασθένεια μπορεί να σε διδάξει πολλά για το πώς είσαι, επίσης να είναι μια ευκαιρία. Δεν εννοώ ότι είμαι ευγνώμων για τον καρκίνο».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί