Φιρμάνι στον Άρη λόγω Βέλεθ, κίνδυνος για απαγόρευση μεταγραφών

Νέα μπλεξίματα για τον Άρη μετά τον βραχνά Οριόλ και στο… βάθος απαγόρευση μεταγραφών.Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm. gr, η FIFA επιδίκασε (συνολικά) το ποσό των 18.100 ευρώ στον πρώην παίκτη των «κιτρίνων» και νυν του Παναθηναϊκού, Φραν Βέλεθ, λόγω καθυστέρησης καταβολής κάποιων δόσεων από τον διακανονισμό που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές.Συγκεκριμένα, οι […]

Νέα μπλεξίματα για τον Άρη μετά τον βραχνά Οριόλ και στο… βάθος απαγόρευση μεταγραφών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm. gr, η FIFA επιδίκασε (συνολικά) το ποσό των 18.100 ευρώ στον πρώην παίκτη των «κιτρίνων» και νυν του Παναθηναϊκού, Φραν Βέλεθ, λόγω καθυστέρησης καταβολής κάποιων δόσεων από τον διακανονισμό που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς έπρεπε να καταβάλλουν το ποσό των 103.000 ευρώ στον Ισπανό στόπερ σε δέκα δόσεις. Από τις 7 Αυγούστου του 2020 έως τις 30 Απριλίου του 2021.
Ο Βέλεθ έκανε χρήση του δικαιώματος που είχε (βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών), διεκδικώντας επιπλέον ποσό επειδή δεν τηρήθηκαν κάποιες ημερομηνίες και ως εκ τούτου, ο Άρης, ο οποίος έχει πλέον πληρώσει τις 103.000 ευρώ, καλείται να δώσει επιπλέον 18.000 ευρώ. Τα 6.300 ευρώ είναι ως πέναλτι για την καθυστέρηση, άλλα τόσα (δηλαδή 6.300 ευρώ) για το 10% του ποσού που καθυστέρησε σε πρώτη φάση να καταβάλει ο Άρης, συν 10% (5.500 ευρώ) για τη δεύτερη καθυστέρηση.
Εφόσον, ο Άρης δεν πληρώσει το παραπάνω ποσό εντός 45 ημερών, τότε θα επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης για τις επόμενες τρεις περιόδους. Συνεπώς, η εκκρεμότητα των 103.000 ευρώ που υπήρχε για τον Βέλεθ, θα κοστίσει συνολικά 121.100 ευρώ στον Άρη.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί