Final Four 2022, Μάικ Τζέιμς για Ολυμπιακό: “Είτε στέλνεις δύο παίκτες πάνω στον Μίτσιτς, είτε κάνεις φάουλ”

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν λογικό από την στιγμή που η Μονακό αποκλείστηκε από το Final Four από τον Ολυμπιακό να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Ο Αμερικανός γκαρντ σχολίασε με το που έληξε το παιχνίδι την τελευταία φάση υποστηρίζοντας πως έπρεπε να γίνει doube team πάνω στον Μίτσιτς καθώς αυτός και ο Λάρκιν είναι δύο από τους […]

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν λογικό από την στιγμή που η Μονακό αποκλείστηκε από το Final Four από τον Ολυμπιακό να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Ο Αμερικανός γκαρντ σχολίασε με το που έληξε το παιχνίδι την τελευταία φάση υποστηρίζοντας πως έπρεπε να γίνει doube team πάνω στον Μίτσιτς καθώς αυτός και ο Λάρκιν είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

“Είτε κάνεις double team πάνω στον Μίτσιτς στη συγκεκριμένη κατάσταση και αφήνεις τον “κρύο” Μόερμαν να πάρει την επίθεση είτε κάνεις φάουλ και παίρνεις την τελευταία κατοχή.

Δεν αφήνεις τον Λάρκιν ή τον Μίτσιτς σε απομόνωση στο παιχνίδι. Δύο από τους πέντε καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη εκεί πέρα. Αλλά εγώ είμαι απλά ένας θεατής που απολαμβάνω την αναμέτρηση”.

sport24, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί