Φιλική νίκη για την Ελλάδα κόντρα στην Ονδούρα

Με δύο γκολ του Παυλίδη η Ελλάδα, η οποία θα μπορούσε να βάλει αρκετά περισσότερα, νίκησε την Ονδούρα με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση.

Σε σχέση με το ματς στην Ισπανια πριν λίγες μέρες παρέμεινε μόνο ένας στην 11άδα, ο Μάνταλος, αλλά αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει την Εθνική, η οποία άρχισε καλά. Τόσο καλά ώστε να προηγηθεί στο 14ο λεπτό με τον Παυλίδη από κοντά, με την εξαιρετική μπαλιά του Σιώπη και την ασίστ του Φορτούνη. Και λίγα λεπτά μετά, στο 19′ και στο 21′, η ομάδα του Φαν Σιπ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Γιακουμάκη και Τζόλη αλλά χάθηκαν αμφότερες.

Η Ελλάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και άξιζε να βάλει και δεύτερο γκολ, αφού στο 31′ είχε δοκάρι σε πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Μάνταλου, ενώ στο 34′, σε φάση διαρκείας, ο Τζόλης αστόχησε από τα… δύο μέτρα. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού δεν έγινε το 2-0, έγινε τελικά το 1-1: Φάουλ για την Ονδούρα στο 40′, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, ο Ροντρίγκες σούταρε, η μπάλα (ξανα)κόντραρε στον Μαυροπάνο και κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη.

Όπως και να έχει, η εικόνα της Ελλάδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή και πολύ καλά μπήκε και στο δεύτερο. Το έδειξε με την ευκαιρία του Λημνιού στο 54′, το επιβεβαίωσε με το γκολ του Παυλίδη (ξανά) με κεφαλιά στο 59′, μετά τη σέντρα του Μασούρα, για το 2-1. Ένα λεπτό μετά, μάλιστα, ο Δουβίκας είχε μεγάλη ευκαιρία για το 3-1, αφού βρέθηκε τετ α τετ με τον Μένιγιαρ, αλλά δεν πλάσαρε καλά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κυριαρχούσε σε απόλυτο βαθμό και στο 62′ άγγιξε ξανά το τρίτο γκολ αλλά ήταν ο Άλβαρες έδιωξε πάνω στη γραμμή μετά το πλασέ του Μασούρα, για να πέσει στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού. Τα συμπεράσματα που ήθελε να βγάλει ο Φαν Σιπ, όμως, τα είχε ήδη βγάλει από όσα είχε δει μέχρι και το 70′-75′, με την Ελλάδα να παίρνει μια φιλική νίκη και να στρέφει την προσοχή της στο ματς της Τετάρτης με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

(newsbeast)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί