Φερέιρα: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Σε ρυθμούς… Κράσνονσταρ κινούνται στον ΠΑΟΚ, στον οποίο μετρούν αντίστροφα για την αυριανή αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Champions League και την ιστορική πρόκριση της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε εκ νέους στους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας πως όποιος κληθεί να παίξει κόντρα στους Ρώσους να δώσει […]

Σε ρυθμούς… Κράσνονσταρ κινούνται στον ΠΑΟΚ, στον οποίο μετρούν αντίστροφα για την αυριανή αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Champions League και την ιστορική πρόκριση της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε εκ νέους στους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας πως όποιος κληθεί να παίξει κόντρα στους Ρώσους να δώσει το 100% για να μπορέσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» να πετύχει τον στόχο της.

«Όλα εξαρτώνται από εμάς, η πρόκριση είναι στο χέρι μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ματς και τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσετε όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που θέλουν την Κράσνονσταρ να έχει προβλήματα μετά το παιχνίδι με τη Σότσι, ο Φερέιρα υπογράμμισε: «Όποιος και να παίξει από τον αντίπαλο, θα τα δώσει όλα. Δεν έχουν τόση σημασία τα πρόσωπα, σε τέτοια παιχνίδια».

Στα της ενδεκάδας, όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και υπάρχουν δύο διλήμματα: Κρέσπο ή Ουαγκέ και Τσόλακ ή Τζόλης.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί