Φερέιρα για το χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό: «Έγινε ένα ξεκάθαρο λάθος εις βάρος μας.»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στην αποτελεσματικότητα που δεν είχε ο Δικέφαλος, και στη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για «ξεκάθαρο λάθος»

Στην αποτελεσματικότητα, που για ένα ακόμα παιχνίδι είχε ο Ολυμπιακός και δεν είχε ο ΠΑΟΚ, αλλά και στο διαιτητικό λάθος που έγινε με την είσοδο του Φορτούνη στο παιχνίδι, στη φάση που κατέληξε στο δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων», στάθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τη νίκη – πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί στο πρώτο μέρος ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι, πετύχαμε αυτό που θέλαμε, όπου μπλοκάραμε επιθετικά τον Ολυμπιακό και είχαμε δυο καλές ευκαιρίες. Το ξέραμε ότι αυτός που θα σκόραρε πρώτος, θα είχε και το πλεονέκτημα να περάσει και δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς αυτοί» σχολίασε.

Και συνέχισε: «Στο δεύτερο μέρος, συνεχίσαμε στην ίδια λογική, ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και προσπάθησε στο παιχνίδι με σέντρες να γίνει επικίνδυνος, το κατάφερε μια φορά και πέρασε μπροστά στο σκορ, είχαμε καλή αντίδραση μετά, ρισκάραμε, είχαμε μια ξεκάθαρη φάση με τον Βαρέλα για το 1-1 που θα μπορούσε να μας είχε βάλει μπροστά στη κούρσα της πρόκρισης. Είναι λογικό όταν ρισκάρεις, τότε θα δεχθείς αντεπιθέσεις, σε μια από αυτές πέτυχε ο αντίπαλος το 2-0, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να σκοράρουμε για να μπούμε πάλι στο κόλπο της πρόκρισης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του σημειώνοντας:

«Αν έπρεπε να το χαρακτηρίσουμε το παιχνίδι με μια λέξη αυτή θα ήταν η αποτελεσματικότητα και μετά ένα λάθος που δεν ήταν δικό μας φταίξιμο.

Πάντα είμαι ο πρώτος που παραδέχομαι ένα λάθος σε αυτόν που πρέπει, αν θεωρεί ότι κάποιος πρέπει να ζητήσει, τότε να το κάνει, αλλά είναι ένα λάθος ξεκάθαρα εις βάρος μας, γι’ αυτό πάντα λέμε στους παίκτες, πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους παράγοντες που ελέγχουμε, αλλά για τα σφάλματα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

(ethnos – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί