Ευρωμπάσκετ 2022: Οι ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ Τούρκοι απειλούν να αποχωρήσουν

Nα «τινάξει» το Eurobasket στον αέρα απειλεί η Τουρκία μετά τις καταγγελίες της για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Γεωργία.


Η ομάδα του Ηλία Ζούρου επικράτησε με 88-83 με τους Τούρκους να τελειώνουν το παιχνίδι δίχως του Φουρκάν Κορκμάζ και Εργκίν Αταμάν που αποβλήθηκαν. Ωστόσο όπως καταγγέλλουν ο Τούρκος αθλητής δέχθηκε επίθεση κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια.

Την ίδια στιγμή Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει πως οι Σενγκέλια, Μπιτάτζε και Σανάτζε επιτέθηκαν στον Κορκμάζ όταν επιχείρησε να μπει στα αποδυτήρια. Ο αναπληρωτής προέδρος, Ομέρ Ονάν, ενημέρωσε πως έχουν ζητήσει να δουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφελείας και απείλησε πως η αντίδραση της χώρας του φτάνει ως την απόσυρση από τη διοργάνωση.

Παράλληλα οι Τούρκοι εκφράζουν πολλά παράπονα και από τη διοργάνωση του ομίλου στην Τιφλίδα. «Δεν υπάρχει τέτοιο τουρνουά. Το μεγαλύτερο λάθος εδώ είναι της FIBA. Υπήρξαν χίλιες ελλείψεις από την ημέρα που φτάσαμε. Οι παίκτες πηγαίνουν από το ξενοδοχείο στην αίθουσα σε 45 λεπτά. Εάν δεν μπορείτε να διασφαλίσετε την ασφάλεια των παικτών, δεν θα κάνετε αυτή τη δουλειά» ανέφερε ο Ονάν.

reader, EUROKINISSI

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί