Ευρωλίγκα: Τιμωρία έδρας του Ολυμπιακού και πρόστιμο

Η Ευρωλίγκα τιμώρησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, στον πρώτο αγώνα της επόμενης περιόδου και πρόστιμο ύψους 53.001 ευρώ.

Αιτία η πρόωρη εισβολή οπαδών της πειραϊκής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ, ενώ το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς δεν είχε τελειώσει.

Ενώ απέμεναν μερικά δευτερόλεπτα για τη λήξη και η πρόκριση είχε ήδη κατακτηθεί από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Ντόρσεϊ απλώς να κρατά την μπάλα για να «μηδενίσει» το χρονόμετρο, δεκάδες «τρελαμένοι» φίλοι των γηπεδούχων μπήκαν στο παρκέ για να αποθεώσουν τους παίκτες της ομάδας τους.

Έως ότου αδειάσει ο αγωνιστικός χώρος για να συνεχιστεί και να λήξει η συνάντηση με τους Μονεγάσκους, πέρασαν περίπου τρία λεπτά.

Όπως ανακοίνωσε η Euroleague Basketball, «o Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμα συνολικού ύψους 53.001 € για περιστατικά που διαδραματίστηκαν από το κοινό και διατάραξαν την εξέλιξη του αγώνα, για τη μη λήψη όλων των απαραίτητων προληπτικών μέτρων, για τη χρήση λέιζερ και για την εισβολή φιλάθλων στο παρκέ με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα με την Μονακό, σύμφωνα με τα άρθρα 29.1.g), 29.1.h), 29.2.f) και 29.2.i) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague, αντίστοιχα».

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί