Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – Ραντεβού με τη διοίκηση Καυτανζογλείου για τη μετεγκατάσταση

Προγραμματισμένο ραντεβού με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου θα έχουν την επόμενη εβδομάδα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ με φόντο τη μετεγκατάσταση ελέω… Νέας Τούμπας. Παρά το γεγονός πως δεν θέλησε να επεκταθεί στο πρότζεκτ της Νέας Τούμπας, κρατώντας χαμηλά τη μπάλα λόγω της γραφειοκρατίας, ο Μάκης Γκαγκάτσης σημείωσε πως από τον Ιανουάριου είναι σε επικοινωνία με […]

Προγραμματισμένο ραντεβού με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου θα έχουν την επόμενη εβδομάδα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ με φόντο τη μετεγκατάσταση ελέω… Νέας Τούμπας.

Παρά το γεγονός πως δεν θέλησε να επεκταθεί στο πρότζεκτ της Νέας Τούμπας, κρατώντας χαμηλά τη μπάλα λόγω της γραφειοκρατίας, ο Μάκης Γκαγκάτσης σημείωσε πως από τον Ιανουάριου είναι σε επικοινωνία με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου με φόντο τη μετεγκατάσταση του ΠΑΟΚ ενώ αποκάλυψε πως έπεται και ραντεβού τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το sdna.gr.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για όλους μας και δεν θέλω να μιλάω για το γήπεδο προτού υπάρξει κάτι δεδομένο και σίγουρο. Από τον Ιανουάριο, μιλάμε με την διοίκηση του Καυτανζογλειου. Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικα ζητήματα για το νέο γήπεδο, όπως το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο. Είναι ένα παλιό γήπεδο που χτίστηκε το 1959 και είναι λογικό να έχουμε ζητήματα, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα βρούμε τρόπο να επικοινωνήσουμε ό,τι νεότερο έχουμε για το γήπεδο. Δεν θέλω να επεκτείνομαι σε θέματα που υπάρχει δρόμος».

THESSTODAY

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί