Εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν και οι εξελίξεις «τρέχουν» στο στρατόπεδο των πράσινων. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει από τις ΗΠΑ και βάζει μπροστά το θέμα του νέου τεχνικού, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να έχει τον πρώτο και τον […]

Ο Παναθηναϊκός μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν και οι εξελίξεις «τρέχουν» στο στρατόπεδο των πράσινων. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει από τις ΗΠΑ και βάζει μπροστά το θέμα του νέου τεχνικού, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην τελική απόφαση.


Στα γραφεία του τριφυλλιού καθημερινά φτάνουν δεκάδες προτάσεις, όμως τα στοιχεία που θέλουν στους πράσινους είναι συγκεκριμένα. Στόχος είναι ο άνθρωπος που θα προσληφθεί να έχει εμπειρία πρωταθλητισμού και να μην είναι ανάλογη περίπτωση ούτε σαν του Ντάνι Πογιάτος, αλλά ούτε και σαν τον Λάζλο Μπόλονι.

Παράλληλα, ο Αλαφούζος θα έχει συνάντηση με τον Πιέρ Ντρεοσί, πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να συζητήσουν καταρχήν για το μέλλον του Γάλλου αθλητικού διευθυντή και εν συνεχεία εφόσον μείνει να δώσει τις δικές του επιλογές στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

TO10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί