Εξελίξεις από σήμερα στην ΑΕΚ

Ιδιαίτερα βαρύ ήταν χθες το απόγευμα το κλίμα στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ έδωσε το τελευταίο παιχνίδι της στη φετινή σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό και έκλεισε με ήττα (3-2) η χρονιά για τους «κιτρινόμαυρους».Οι οπαδοί της «Ένωσης» αποδοκίμασαν έντονα σε κάθε ευκαιρία τους παίκτες, στελέχη της ΠΑΕ και ο μοναδικός που διασώθηκε ήταν ο Σέρχιο […]

Ιδιαίτερα βαρύ ήταν χθες το απόγευμα το κλίμα στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ έδωσε το τελευταίο παιχνίδι της στη φετινή σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό και έκλεισε με ήττα (3-2) η χρονιά για τους «κιτρινόμαυρους».
Οι οπαδοί της «Ένωσης» αποδοκίμασαν έντονα σε κάθε ευκαιρία τους παίκτες, στελέχη της ΠΑΕ και ο μοναδικός που διασώθηκε ήταν ο Σέρχιο Αραούχο που αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας όταν άκουσε το όνομά του στο ημίωρο του ματς.
Από την «κιτρινόμαυρη» εξέφρασε, πέρα από την απομάκρυνση των επιτελικών στελεχών της ομάδας, ζητήθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να λάβει άμεσα μέτρα ενόψει της επόμενης σεζόν.
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ δεν ήταν στα επίσημα του ΟΑΚΑ, λόγω της τιμωρίας του για το εις βάρος του κατηγορητήριο για όσα έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός με τον Σλοβένο διαιτητή Γιούγκ.
Ωστόσο, από σήμερα – όπως γράφει η Live Sport – αναμένεται να ασχοληθεί με την ομάδα και την επόμενη μέρα της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έλεγε χθες στο περιβάλλον του, με αφορμή τις αξιώσεις των οργανωμένων για παραιτήσεις, πως «εγώ θα αποφασίσω ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν».
Είναι εμφανές ότι ο Μελισσανίδης δεν πρόκειται να ακούσει τις φωνές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις τάξεις των οπαδών, αλλά εκείνο που προκύπτει είναι πως πρώτα θα ασχοληθεί με τα μέλη της ΠΑΕ και στη συνέχεια με τους ποδοσφαιριστές.
Σε ό,τι αφορά τον Πέντρο Μάνταλο, μετά το τέλος του χθεσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του στον «Δικέφαλο», με τη δήλωση «κάποιος πρέπει να πάρει τις ευθύνες του, τις επόμενες μέρες θα ξέρουν όλοι…».

sportfm, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί