Έξαλλος ο Μέσι! Έβρισε τη μάνα αντιπάλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική Αργεντινής έφυγε με τη νίκη από το Λα Παζ απέναντι στη Βολιβία, αλλά μετά το τέλος του ματς ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου των γηπεδούχων τον πλησίασε και κάτι του είπε κάνοντάς τον έξαλλο.

Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε δει πολλές φορές τον Λιονέλ Μέσι να βγαίνει εκτός εαυτού, όμως, τα κατάφερε ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου των αντιπάλων του μετά το παιχνίδι με τη Βολιβία.


Η Αργεντινή κέρδισε με 2-1 με τον Μέσι να σκοράρει και την αλμπισελέστε να φεύγει με το τρίποντο για πρώτη φορά από εκεί από το 2005. Η χαρά τους ήταν εμφανής καθώς πανηγύριζαν μετά το τελικό σφύριγμα, αλλά οι εντάσεις ξέσπασαν καθώς ο Λούκας Νάβα (γυμναστής), ο οποίος είναι Αργεντινός, πλησίασε τον συμπατριώτη του σούπερ σταρ και αντάλλαξαν κάποια σχόλια.

Από το στόμα του Μέσι φαίνεται να λέει: «Ποιο είναι το πρόβλημά σου, φαλακρέ;» και ταυτόχρονα κάτι είπε που έμοιαζε να βρίζει τη μάνα του αντιπάλου του και έλεγε: «Πήγαινε να πεθάνεις. Γιατί συνεχίζεις να φωνάζεις; Τι συμβαίνει; Γκρινιάζεις σε όλο το παιχνίδι, μαλ@@α!».

(Sputniknews – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί