«Έξαλλος με τους Μπακς ο Λεμπρόν»

Ενωμένες παρουσιάστηκαν ομάδες, παράγοντες και παίκτες στο ΝΒΑ για την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες των play-off, ωστόσο δεν έλειψαν τα… παρατράγουδα πίσω από τα φώτα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της αθλητικής έκδοσης του «Yahoo», υπήρξε έντονη δυσφορία με τους χειρισμούς των Μιλγουόκι Μπακς και συγκεκριμένα με το γεγονός ότι δεν ειδοποίησαν για […]

Ενωμένες παρουσιάστηκαν ομάδες, παράγοντες και παίκτες στο ΝΒΑ για την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες των play-off, ωστόσο δεν έλειψαν τα… παρατράγουδα πίσω από τα φώτα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της αθλητικής έκδοσης του «Yahoo», υπήρξε έντονη δυσφορία με τους χειρισμούς των Μιλγουόκι Μπακς και συγκεκριμένα με το γεγονός ότι δεν ειδοποίησαν για τις σκέψεις τους και τις υπόλοιπες ομάδες του ΝΒΑ, δρώντας αυτόνομα.

Σύμφωνα, μάλιστα με τον Βίνσεντ Γκούντγουιλ, ο Λεμπρόν Τζέιμς τόνισε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ότι θα ταχθεί με τους υπόλοιπους για να υπάρξει απόλυτη ομοφωνία, αλλά ήταν φανερά εκνευρισμένος και αποχώρησε εσπευσμένα.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί