Europa League: «Τελικός» με… φόντο τους ομίλους για την ΑΕΚ

«Τελικό» με την Βόλφσμπουργκ καλείται να δώσει απόψε (1/10, 21:45) στο ΟΑΚΑ με στόχο να επιστρέψει τους ομίλους του Europa League.

Ο αγώνας είναι «χωρίς αύριο» και για τις δύο ομάδες, καθώς ο χαμένος… πάει στο σπίτι του. Η Ένωση θα επιδιώξει να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι που ξεκίνησε πρόσφατα με τη νίκη-πρόκριση στην Ελβετία επί της Σεντ Γκάλεν και παράλληλα εφόσον τα καταφέρει να προσθέσει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό που είναι το πριμ της UEFA για την είσοδο στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Τα προβλήματα δε λείπουν από την ελληνική ομάδα. Ο Μιχάλης Μπακάκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι έμεινε εκτός, όπως και οι επίσης τραυματίες Γαλανόπουλος και Σιμάνσκι.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος εκτός απρόοπτου θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Μάσιμο Καρέρα.

Οι θέσεις που φαίνεται να έχει κατασταλάξει ο Ιταλός τεχνικός είναι η τετράδα στην άμυνα, με τους Ινσούα, Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι και Βασιλαντωνόπουλο. Απλο κει και πέρα δεν φανέρωσε τα χαρτιά του, ωστόσο, επικρατέστερο σχήμα για να ξεκινήσει είναι το 4-3-3.

Η πιθανή ενδεκάδα: Τσιντώντας, Ινσούα, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Σάκχοφ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Λιβάγια, Ολιβέιρα (Ανσαριφάρντ), Μάνταλος (Γκαρσία).

naftemporiki/ photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί