Ο αγώνας είναι «χωρίς αύριο» και για τις δύο ομάδες, καθώς ο χαμένος… πάει στο σπίτι του. Η Ένωση θα επιδιώξει να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι που ξεκίνησε πρόσφατα με τη νίκη-πρόκριση στην Ελβετία επί της Σεντ Γκάλεν και παράλληλα εφόσον τα καταφέρει να προσθέσει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό που είναι το πριμ της UEFA για την είσοδο στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.
Τα προβλήματα δε λείπουν από την ελληνική ομάδα. Ο Μιχάλης Μπακάκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι έμεινε εκτός, όπως και οι επίσης τραυματίες Γαλανόπουλος και Σιμάνσκι.
Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος εκτός απρόοπτου θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Μάσιμο Καρέρα.
Οι θέσεις που φαίνεται να έχει κατασταλάξει ο Ιταλός τεχνικός είναι η τετράδα στην άμυνα, με τους Ινσούα, Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι και Βασιλαντωνόπουλο. Απλο κει και πέρα δεν φανέρωσε τα χαρτιά του, ωστόσο, επικρατέστερο σχήμα για να ξεκινήσει είναι το 4-3-3.
Η πιθανή ενδεκάδα: Τσιντώντας, Ινσούα, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Σάκχοφ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Λιβάγια, Ολιβέιρα (Ανσαριφάρντ), Μάνταλος (Γκαρσία).
naftemporiki/ photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η NASA μετέφερε τον γιγάντιο πύραυλο για τη Σελήνη στην εξέδρα εκτόξευσης για δεύτερη φορά! vid
- Ύστατη προειδοποίηση του Όρμπαν για την Ευρώπη
- Viral ‘νεοκόρος’ χτυπά την καμπάνα σε εκκλησία στην Κρήτη – Μόνο που είναι… τετράποδος! (BINTEO)
- Κυκλοφόρησε το 1o τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τους Iron Maiden «Burning Ambition» με σημαντικές συμμετοχές (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Πούτιν βράβευσε παραολυμπιονίκη στο Κρεμλίνο, vid
- Οι ΗΠΑ εξετάζουν να άρουν κάποιες κυρώσεις που έχουν επιβάλει στο ιρανικό πετρέλαιο
- Μαρινάκης: Η αντίδραση στο συνέδριο για την παραπληροφόρηση οφείλεται στο ότι αποφασίσαμε να μην μένουμε απαθείς
- Αυτές οι πόλεις διεκδικούν τον τίτλο της Πόλης Πολιτισμού της Βρετανίας για το 2029
- Αυτή είναι η απόφαση που πήρε η Ισπανία για τη μείωση του ΦΠΑ
- Πολυτελείς μάρκες αυτοκινήτων σταματούν τις παραδόσεις στη Μέση Ανατολή λόγω του πολέμου









