Euroleague: Για οριστική διακοπή της διοργάνωσης μιλούν οι Λιθουανοί

Δημοσίευμα λιθουανικού σάιτ τονίζει πως για να ξεκινήσει η Euroleague θα πρέπει να ψηφίσουν θετικά και οι 18 ομάδες της διοργάνωσης, κάτι που, σύμφωνα με όσα αναφέρει, είναι αδύνατο. Όπως αναφέρει το σάιτ basketnews.lt, για να καταστεί εφικτή η συνέχιση της Euroleague θα πρέπει να υπάρξει ομόφωνη απόφαση, δηλαδή να ψηφίσουν υπέρ και οι 18 […]

Δημοσίευμα λιθουανικού σάιτ τονίζει πως για να ξεκινήσει η Euroleague θα πρέπει να ψηφίσουν θετικά και οι 18 ομάδες της διοργάνωσης, κάτι που, σύμφωνα με όσα αναφέρει, είναι αδύνατο.

Όπως αναφέρει το σάιτ basketnews.lt, για να καταστεί εφικτή η συνέχιση της Euroleague θα πρέπει να υπάρξει ομόφωνη απόφαση, δηλαδή να ψηφίσουν υπέρ και οι 18 ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Και ακόμα κι αν οι 11 ομάδες-μέτοχοι της Euroleague ψηφίσουν υπέρ της επανέναρξης, θα πρέπει να δώσουν θετικές ψήφους και οι υπόλοιπες 7 ομάδες που δεν έχουν εγγυημένο συμβόλαιο όπως οι άλλες 11. Κάτι το οποίο, όπως αναφέρει το λιθουανικό σάιτ, θεωρείται αδύνατο.

Υπενθυμίζεται ότι η Εuroleague θα ανακοινώσει την απόφασή της στην έκτακτη γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας (25/5).

iefimerida.gr / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί