Euro 2021 – Τραυματισμός-σοκ για τους Ιταλούς – Ρήξη αχίλλειου τένοντος υπέστη ο Σπινατσόλα

Η μεγάλη χαρά της Ιταλίας για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Euro 2020, με τη νίκη της με 2-1 επί του Βελγίου στο Μόναχο,

μετριάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος έφυγε στο 79’ με φορείο στο δεύτερο ημίχρονο.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο αμυντικός της Ρόμα, ο οποίος ήταν θεμελιώδης στην εντυπωσιακή πορεία των Azzurri στο Εuro 2020, φέρεται να έχει υποστεί τραυματισμό (ρήξη) στον αχίλλειο τένοντα , που θα τον κρατήσει πιθανότατα εκτός για μήνες.

«Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες αυτού του τουρνουά και θα εξακολουθεί να είναι ακόμη και αν δεν μπορεί να παίξει στα επόμενα παιχνίδια. Είμαστε πολύ, πολύ λυπημένοι με αυτό που έχει συμβεί, φαίνεται αρκετά σοβαρό», είπε ο προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρττο Μαντσίνι στη συνέντευξη Τύπου.

Ο 28χρονος Σπινατσόλα, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκριά του κατά την αποχώρησή του με το φορείο το γήπεδο για να αντικατασταθεί από τον Εμερσον, ο οποίος είναι πιθανό να πάρει τη θέση του για το ημιτελικό της Τρίτης εναντίον της Ισπανίας στο Wembley.

Ο Ιταλός επιθετικός Λορέντσο Ινσίνιε είπε ότι οι παίκτες ήταν λυπημένοι από τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους: «Είναι μια μεγάλη απώλεια, θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε πολύ περισσότερο γι αυτόν. Μέχρι σήμερα ήταν τόσο σημαντικός παίκτης, σημαντικός παίκτης για εμάς», είπε.

(ant1news)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί