Euro 2020: Ο απίθανος λόγος για τον οποίο χάνει τη διοργάνωση ο τερματοφύλακας της εθνικής Ολλανδίας

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Γιάσπερ Σίλεσεν

Στα… χνάρια του Σαντιάγκο Κανιθάρες και τον λόγο για τον οποίο είχε χάσει το Μουντιάλ του 2002 φαίνεται να ακολουθεί ο Γιάσπερ Σίλεσεν. Ο τερματοφύλακας της εθνικής Ολλανδίας, που θεωρούνταν η νούμερο 1 επιλογή κάτω από τα γκολπόστ στο Euro 2020, τελικά θα μείνει εκτός αποστολής για τη διοργάνωση.

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Βαλένθια βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που προκαλεί εντύπωση. Όμως, ο λόγος που κόλλησε, δημιουργεί δεδομένα μια απορία. Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 32χρονος γκολκίπερ μολύνθηκε, καθώς συμμετείχε σε πάρτι για την επιστροφή της Ναϊμέγκεν στην πρώτη κατηγορία Ολλανδίας.

Ναίμέγκεν είναι ο σύλλογος της ομώνυμης πόλης στην οποία γεννήθηκε ο Σίλεσεν και αυτή από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτης των υποδομών το 2001 και αργότερα ως μέλος της πρώτης ομάδας, πριν πάρει μεταγραφή για τον Άγιαξ το 2011.

Ωστόσο, μετά από αυτά, ο Φρανκ ντε Μπουρ αναγκάστηκε να αφήσει εκτός τον έμπειρο πορτιέρε, ο οποίος μίλησε στην De Telegraaf για τη δυσάρεστη για εκείνον εξέλιξη. «Αυτό ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για εμένα, που θα μου κοστίσει αρκετό καιρό», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός κίπερ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Λόγω της μόλυνσής μου, είμαι σε καραντίνα στο σπίτι μου. Ποτέ στο παρελθόν δεν ένιωσα τόσο ανίσχυρος, θυμωμένος και απαίσια. Το αναφέρω ως πλήγμα, επειδή δεν προήλθε από κάποιο χτύπημα. Όταν ανακοινώθηκε η προεπιλογή, ήμουν ο πρώτος τερματοφύλακας και μετά βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Δεν έχω κάποια σοβαρή παρενέργεια. Ο ομοσπονδιακός προπονητής και εγώ δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ σε αυτό».

Τη θέση του Σίλεσεν στους «οράνιε» θα πάρει ο Μάρκο Μπιζότ της Άλκμααρ.

Όσο για τον Κανιθάρες, υπενθυμίζεται πως είχε χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, όταν πριν την προπόνηση της εθνικής Ισπανίας, το μπουκαλάκι του after shave έπεσε στο πάτωμα, έσπασε σε πάρα πολλά κομμάτια, με αποτέλεσμα κάποια από αυτά να καταλήξουν στο πόδι του και να του κοπεί ο τένοντας.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Ολλανδίας όπως διαμορφώνεται πλέον:

Τερματοφύλακες: Τιμ Κρουλ (Νόριτς), Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ (Αγιαξ), Μάρκο Μπιζότ (Άλκμααρ)

Αμυντικοί: Νέιθαν Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντάνι Μπλιντ (Άγιαξ), Ματάις ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Στέφαν ντε Φράι (Ιντερ), Ντένζελ Ντάμφρις (Αϊντχόφεν), Γιούριεμ Τίμπερ (Αγιαξ), Πάτρικ φαν Αανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Γιουλ Φέλτμαν (Μπράιτον), Οουεν Βάινταλ (Αλκμααρ)

Μέσοι: Φρένκι ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Μάρτεν ντε Ρουν (Αταλάντα), Ράιαν Γκράφενμπερχ (Αγιαξ), Ντάβι Κλάασεν (Αγιαξ), Τόνι Κουπμάινερς (Αλκμααρ), Ντόνι φαν ντε Μπέεκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ)

Επιθετικοί: Στέφεν Μπέργκχάους (Φέγενορντ), Λούουκ ντε Γιονγκ (Σεβίλη), Μέμφις Ντεπάι (Λιόν), Κόντι Γκάκπο (Αϊντχόφεν), Ντόνιελ Μάλεν (Αϊντχόφεν), Κουίνσι Πρόμες (Σπαρτάκ Μόσχας), Βουτ Βέγκχορστ (Βόλφσμπουργκ)

photo pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί