• Αρχική
  • Άρθρα
  • SPORT
  • Έτσι κέρδισε το χρυσό στη Νότια Κορέα η Κορακάκη – Συγκίνηση στην απονομή (βίντεο)

Έτσι κέρδισε το χρυσό στη Νότια Κορέα η Κορακάκη – Συγκίνηση στην απονομή (βίντεο)

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια (αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων) -στην κατηγορία γυναικών- και στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στην διεθνή ομοσπονδία, δείχνει να αιφνιδιάσθηκε από την συγκεκριμένη διάκριση.

 

«Είναι τεράστιο αυτό που συμβαίνει. Είμαι άφωνη. Είναι μία μεγάλη ημέρα για εμένα», τόνισε η 22χρονη πρωταθλήτρια και πρόσθεσε: «Κατέκτησα τον τίτλο στην πρώτη μου προσπάθεια. Το 2014, στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ISSF, συμμετείχα ως νεάνιδα».

Παράλληλα με το χρυσό μετάλλιο, η Κορακάκη εξασφάλισε και μία θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα φιλοξενηθούν στο Τόκιο. Και παρά το γεγονός πως το «εισιτήριο» αφορά στην ελληνική σκοποβολή, θεωρείται απίθανο να μην το «χρησιμοποιήσει» η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. «Αισθάνομαι υπέροχα που εξασφάλισα μία θέση. Αυτό σημαίνει, ότι τώρα μπορώ να κάνω μία μεγάλη διακοπή, πριν αρχίσω την προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μένουν ακόμη δύο χρόνια και χρειάζομαι να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου».

Δείτε το βίντεο με τον αγώνα της Άννας και την απονομή:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu