Εθνική Ελλάδας – Φιλικό τεστ με την Αυστρία ενόψει Nations League

Τη δυνατότητα να κάνει κάποιες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήμα έχει ο Τζον Φαν’τ Σιπ στο αποψινό φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Αυστρία στο Κλάγκενφουρτ (21:30, OPEN, Cosmote Sport 1).

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, με φόντο τα επίσημα παιχνίδια με την Μολδαβία (11/10) και τον Κοσοβο (14/10) για το Nations League.

Ντεμπούτο με τη γαλανόλευκη κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να κάνει ο Σωκράτης Διούδης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει στη «γαλανόλευκη», έπειτα από δύο χρόνια, και θα χρησιμοποιηθεί ως αριστερός στόπερ, κουμπώνοντας μαζί με τον Στράτο Σβάρνα που διατηρείται στο κέντρο της άμυνας.

Αριστερό μπακ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ενώ δεξιά είτε θα παραμείνει ο Μιχάλης Μπακάκης είτε θα πάρει φανέλα βασικού ο Λάζαρος Ρότα.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα είναι ο ένας από τους δύο χαφ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έχοντας στο πλευρό του τον Δημήτρη Κουρμπέλη που διατηρείται στην ενδεκάδα.

Στη μεσοεπιθετική τριάδα θα είναι πιθανότατα οι Δημήτρης Λημνιός, Ταξιάρχης Φούντας και Κώστας Φορτούνης. Οι δύο τελευταίοι θα είναι νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με τα πρόσφατα παιχνίδια. Για την κορυφή της επίθεσης έχει προβάδισμα ο Βαγγέλης Παυλίδης.

(Sportfm – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί