«Έρχεται σήμερα και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Κένι Λαλά»

Στην Ελλάδα αναμένεται το Σάββατο (30/1) ο Κένι Λαλά για να υπογράψει για 2,5+1 χρόνια με τον Ολυμπιακό. Μετά τους Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλο, οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν και τρίτο αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο. Ο Κένι Λαλά όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και […]

Στην Ελλάδα αναμένεται το Σάββατο (30/1) ο Κένι Λαλά για να υπογράψει για 2,5+1 χρόνια με τον Ολυμπιακό.


Μετά τους Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλο, οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν και τρίτο αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο. Ο Κένι Λαλά όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει 2,5+1 χρόνια στους πρωταθλητές Ελλάδας, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τις 700.000 ευρώ.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ που έχει συμβόλαιο με την Στρασμπούργκ ως το καλοκαίρι βρισκόταν στο στόχαστρο της Μαρσέιγ και της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Σε περίπτωση που ενσωματωθεί άμεσα στον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για την παραχώρηση είτε του Ραφίνια είτε του Ντρέγκερ.

sdna

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί