Έρχεται ως ελεύθερος ο Βιγιαφάνιες

Από τις 22 Ιουνίου to10.gr σας είχε ενημερώσει για την επικοινωνία που είχε ο Λούκας Βιγιαφάνιες με τον Τσάβι Ρόκα, τον οποίο ενημέρωσε πως απομένει μια υπογραφή για να έρθει στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος. Την περασμένη Παρασκευή σας ενημερώσαμε για τη νέα επαφή του Αργεντινού με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, στην οποία τον ενημέρωσε […]

Από τις 22 Ιουνίου to10.gr σας είχε ενημερώσει για την επικοινωνία που είχε ο Λούκας Βιγιαφάνιες με τον Τσάβι Ρόκα, τον οποίο ενημέρωσε πως απομένει μια υπογραφή για να έρθει στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος. Την περασμένη Παρασκευή σας ενημερώσαμε για τη νέα επαφή του Αργεντινού με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, στην οποία τον ενημέρωσε πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ελευθέρας του.


Ρεπορτάζ που επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας μερικές μέρες αργότερα. Ο ατζέντης του Βίγια είχε τις τελικές επαφές με τη Μαζατλάν πριν από λίγες ώρες και με τον παίκτη να… χαρίζει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση για να πάρει την ελευθέρας ο Αργεντινός.

Πλέον απομένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει τον παίκτη στην Αθήνα, κάτι που αναμένεται να συμβεί το αργότερα μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Και με το συμβόλαιο να είναι έτοιμο για τις υπογραφές. Ένα συμβόλαιο που έχει τριετή διάρκεια και θα αποφέρει στον παίκτη περίπου 500.000 ευρώ ετησίως.

Από to10.gr, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί