Έρχεται ο Ραφίνια-Πότε θα είναι έτοιμος

Ημέρα… Ραφίνια είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό. Ο 35χρονος μπακ αναμένεται στις 16:00 στην Αθήνα και αφού υποβληθεί στα απαραίτητα τεστ κορωνοϊού και σε τις ιατρικές εξετάσεις που προβλέπονται για κάθε μεταγραφή, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος άσος θα χρειαστεί να περιμένει λίγες μέρες για να μπει στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» ακολουθώντας τα […]

Ημέρα… Ραφίνια είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό. Ο 35χρονος μπακ αναμένεται στις 16:00 στην Αθήνα και αφού υποβληθεί στα απαραίτητα τεστ κορωνοϊού και σε τις ιατρικές εξετάσεις που προβλέπονται για κάθε μεταγραφή, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Βραζιλιάνος άσος θα χρειαστεί να περιμένει λίγες μέρες για να μπει στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» ακολουθώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα που υπάρχουν λόγω του κορωνοϊού.

Το θετικό είναι πως ο Ραφίνια δεν προέρχεται από απραξία. Αγωνιζόταν κανονικά με τη Φλαμένγκο ως τις 12 Αυγούστου, ενώ προπονείται κανονικά όλο αυτό το διάστημα και δεν θα χρειαστεί χρόνο για να μπει στην ομάδα. Άλλωστε το μεγάλοι στοίχημα είναι να είναι πανέτοιμος όχι τόσο για την πρεμιέρα της Super League (12/9), αλλά για τα playoffs του Champions League (22 ή 23 Σεπτεμβρίου το πρώτο παιχνίδι).

Από sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί