Έρχεται με απουσίες στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό η Σλάβια

Με απουσίες θα παραταχθεί η Σλάβια Πράγας απέναντι στον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (11/8, 20:30). Η αναμέτρηση με τη Ζλιν για το πρωτάθλημα άφησε «πληγές» στην αντίπαλο του «τριφυλλιού» στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.Όπως αναμενόταν ο επιθετικός Έβερτον δεν προλαβαίνει στην αναμέτρηση. Το ίδιο ισχύει και για τον μεσοεπιθετικό Προβόντ, ενώ αμφίβολοι είναι ο […]

Με απουσίες θα παραταχθεί η Σλάβια Πράγας απέναντι στον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (11/8, 20:30). Η αναμέτρηση με τη Ζλιν για το πρωτάθλημα άφησε «πληγές» στην αντίπαλο του «τριφυλλιού» στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.
Όπως αναμενόταν ο επιθετικός Έβερτον δεν προλαβαίνει στην αναμέτρηση. Το ίδιο ισχύει και για τον μεσοεπιθετικό Προβόντ, ενώ αμφίβολοι είναι ο μέσος Σέβτσικ και ο επιθετικός Ουσόρ.
Ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Ζντένεκ Χουστέτσκι τόνισε για τα προβλήματα της ομάδας του: «Είναι πολύ λυπηρό, αλλά έτσι είναι ποδόσφαιρο. Το ξέρετε. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να βασιστούμε στον Έβα (σσ. Έβερτον), ο Πρόβι (σσ. Λούκας Προβόντ) είναι επίσης τραυματίας. Θα δούμε αν ο Σέβα (σσ. Σέβτσικ) και ο Μόζες Ουσόρ θα πετάξουν μαζί μας, αλλά θα αποφασίσουμε επί τόπου αν θα μπορέσουμε να τους χρησιμοποιήσουμε. Δυστυχώς, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα με τον Έβα, οπότε δεν θα πετάξει καθόλου μαζί μας και είναι μεγάλη απώλεια για εμάς. Είναι ένας σπουδαίος επιθετικός που μπορεί να σκοράρει γκολ και να δημιουργήσει από τις στατικές φάσεις».

sportfm, photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί