Έρχεται καλοκαίρι με Euro και…εμβολιασμένους ( ; ) οπαδούς στις εξέδρες;

Μέχρι τότε θα έχει «περπατήσει» και το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η UEFA θεωρεί δεδομένη την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες κατά τη διάρκεια του Euro, όπως είπε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μίλησε στο Sky Sports και τόνισε ότι επιθυμία όλων είναι το Euro να διεξαχθεί σε 12 πόλεις, όπως έχει ανακοινωθεί από την πρώτη στιγμή. Συμπλήρωσε, όμως, ότι όποια εξ αυτών δεν μπορεί να εγγυηθεί την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, θα αποκλειστεί και δεν θα φιλοξενήσει αγώνες της διοργάνωσης.

«Κάθε πόλη θα πρέπει να εγγυηθεί ότι θα υπάρχουν φίλαθλοι στα αντίστοιχα ματς. Το deadline για την τελική απόφαση είναι η 20ή Απριλίου. Το ιδανικό σενάριο είναι να διεξαχθεί το τουρνουά σε 12 πόλεις, με βάση το αρχικό πλάνο.

Αν δεν είναι όμως δυνατό – αν μία ή δύο πόλεις δεν ανταποκριθούν στις συνθήκες – τότε θα διεξαχθεί σε 10 ή 11 χώρες αντίστοιχα. Έχουμε πολλά σενάρια στο τραπέζι, αλλά το να γίνουν ματς σε άδεια γήπεδα είναι εκτός», ήταν τα λόγια του Τσέφεριν και το μπαλάκι πλέον περνάει στις 12 πόλεις, οι οποίες είναι οι εξής: Άμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μόναχο, Λονδίνο, Ρώμη Αγία Πετρούπολη.

(newsbeast – φωτο: pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί