Μεγάλη συζήτηση ξεσήκωση η κίνηση του Μίλτου Τεντόγλου να μη χαιρετήσει τον πρώτο άνθρωπο που τον πλησίασε κατά την υποδοχή του από τα μέλη της οικογένειάς του αλλά και της ελληνικής αποστολής όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του «χρυσού» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.
Η ανάρτηση του ΣΕΓΑΣ για το περιστατικό
Ο ΣΕΓΑΣ, σε ανάρτησή του το μεσημέρι της Παρασκευής απαντά εμμέσως σε όσα σχολιάζονται για την κίνηση του Τεντόγλου, αναφέροντας πως «ο πρωταθλητής μας, σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ. Ο Τεντόγλου αφού πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογένειας του, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών της αποστολής, του αρχηγού Παναγιώτη Δημάκου και γιόρτασε μαζί τους την μεγάλη επιτυχία».
Η εμφάνιση του Μίλτου Τεντόγλου και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του μήκους αποτελεί μια σπουδαία στιγμή στην ιστορία του ελληνικού στίβου, η οποία έφερε μεγάλη χαρά σε όλη την ομάδα.
Τον αθλητή υποδέχθηκαν χθες στο ξενοδοχείο της ομάδας τα μέλη της οικογένειας του και φυσικά της ελληνικής αποστολής. Ο πρωταθλητής μας, σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ. Ο Τεντόγλου αφού πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογένειας του, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών της αποστολής, του αρχηγού Παναγιώτη Δημάκου και γιόρτασε μαζί τους την μεγάλη επιτυχία.
Ο ΣΕΓΑΣ με την πρόεδρό του Σοφία Σακοράφα, με τον Παναγιώτη Δημάκο που είναι εδώ αρχηγός αποστολής και όλα τα μέλη του συμβουλίου έχουν καταφέρει να φέρουν σταθερότητα στην Ομοσπονδία. Είναι δίπλα μας και με τη στήριξή τους πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Η χαρά μας χθες το βράδυ ήταν μεγάλη και την μοιραστήκαμε με όλους όσοι ήταν στο ξενοδοχείο” δήλωσαν τόσο ο Γιώργος Πομάσκι όσο και ο Μίλτος Τεντόγλου».
Πάντως η κίνησή του αυτή προκάλεσε ακόμα ένα…κύμα αποθέωσης από χρήστες στα social media:
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο