Επιτροπή Δεοντολογίας : Απαλλάσσονται Ολυμπιακός και Μαρινάκης

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έβγαλε απόφαση και απαλλάσσει τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Ατρόμητο από τις κατηγορίες περί χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελεσμάτων. Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση που είχε ξεκινήσει στο Εφετείο Αθηνών από τις 1/7 και αφορούσε το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος έπεσε στο κενό, αφού απαλλάχθηκαν τόσο οι ερυθρόλευκοι, […]

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έβγαλε απόφαση και απαλλάσσει τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Ατρόμητο από τις κατηγορίες περί χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελεσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση που είχε ξεκινήσει στο Εφετείο Αθηνών από τις 1/7 και αφορούσε το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος έπεσε στο κενό, αφού απαλλάχθηκαν τόσο οι ερυθρόλευκοι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και οι Περιστεριώτες, ο Γιώργος Σπανός και ακόμα 13 κατηγορούμενοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι εμπλεκόμενοι των δύο πλευρών ενημερώθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ πως απαλλάσσονται από τις κατηγορίες.

Αθώοι επίσης κρίθηκαν ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Νίκος Προύντζος, ο προπονητής Σα Πίντο, ο πρώην διοικητικός παράγων του Ατρομήτου Γιάννης Αγγελόπουλος, οι πρώην διαιτητές Ηλίας Σπάθας, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Κώστας Ιωαννίδης, Απόστολος Αμπάρκιολης, καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής (για το χρονικό διάστημα πριν την 23.12.2014).

Απαράδεκτη κρίθηκε η πειθαρχική διαδικασία ως προς τους Αθανάσιο Μπριάκο, Θεόδωρο Κουρίδη και Γεώργιο Δούρο, καθώς και για τον Γιώργο Σαρρή, για το διάστημα από 23.12.2014και εντεύθεν.

Με πληροφορίες από to10, sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί