Την στιγμή που το ένα αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων για τον κορωνοϊό μετά το άλλο σπάει κάθε ημέρα, κάποιοι δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους τις οπαδικές κόντρες.
Έτσι όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ σημειώθηκε επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη στον Εύοσμο στην οδό Αργυροκάστρου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μια ομάδα αγνώστων εμφανίστηκε στην περιοχή και άρχισε με ρόπαλα να σπάει την περίφραξη του ακινήτου, και να πετούν πέτρες προς τις κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή και σε άλλα μέρη του κτιρίου.
Όλα τα παραπάνω έγιναν αντιληπτά από έναν κάτοικο της περιοχής ο οποίος κάλεσε την αστυνομία. Όταν όμως οι δυνάμεις της έφτασαν στην περιοχή οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί. Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ έμειναν στην περιοχή για τις επόμενες ώρες και έκαναν περιπολίες μήπως εντοπίσουν κάποιον ύποπτο.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Ετοιμαστείτε για τον Αρμαγεδδώνα» – Σοκαριστικές προβλέψεις για τις τιμές τροφίμων στην Αυστραλία
- Νέος πυραυλικός χαμός πάνω από το Τελ Αβίβ – Vid
- Η σουρεαλιστική διαδρομή που κάνει τον ποδηλάτη να νιώθει ότι «χωρίζει» το νερό στα δύο (Vid)
- Viral οι… «μανούβρες» ιρανικών πυραύλων, vid
- H πρώτη μπίρα στον κόσμο με διοξείδιο του άνθρακα που συλλέγεται από τον αέρα είναι γεγονός
- Ο Τραμπ επισκέφθηκε την έπαυλη του Έλβις Πρίσλεϊ και υπέγραψε κιθάρα, vid
- Βουλή: Ψηφίστηκε το ν/σ για τον εκσυγχρονισμό των Μεταφορών – Πέρασαν διατάξεις για τα ταξί
- Η Β. Κορέα δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το καθεστώς της πυρηνικής δύναμης, σύμφωνα με τον Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ούτε σε ταινίες! Μικροσκοπικό Κόργκι οδηγεί 7 κλεμμένους σκύλους σε ένα ταξίδι επιστροφής 17 χιλιομέτρων, vid
- Οι ΗΠΑ θα μπορούν να στέλνουν 25 μετανάστες στην Κόστα Ρίκα κάθε εβδομάδα δυνάμει διμερούς συμφωνίας









