Επιστροφή στην αθλητική δράση θέλει ο Μέσι: «Από τη στιγμή που βγαίνουμε από το σπίτι μας είμαστε ούτως ή άλλως εκτεθειμένοι»

Ο Λιονέλ Μέσι τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο επανέναρξης της La Liga στην Ισπανία.

Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω του κορωνοϊού και στην Λίγκα αναζητούν τον τρόπο για να ξεκινήσει και πάλι.

Ο Μέσι, μιλώντας στην «El Mundo Deportivo», τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές είναι στην πλειοψηφία τους υπέρ της επιστροφής στο πρωτάθλημα, όμως διαφωνεί με το ενδεχόμενο να βρίσκονται σε καραντίνα οι παίκτες, πράγμα που σημαίνει ότι θα μένουν μακριά από τις οικογένειές τους. Τόνισε πως ο κορωνοϊός ελοχεύει παντού και από την στιγμή που βγαίνουν από τα σπίτια τους, είναι ούτως ή άλλως εκτεθειμένοι.

«Ξέρουμε ότι θα είναι περίεργα όταν επιστρέψουμε, θα υπάρχει ο κίνδυνος πάντα, δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε κανέναν. Ο κίνδυνος μόλυνσης είναι παντού. Θα είναι δύσκολο πάντως να παίξουμε χωρίς την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα, αλλά δε μου αρέσει που θέλουν να μας χωρίσουν από τις οικογένειές μας» είπε μεταξύ άλλων ο Μέσι, που ρωτήθηκε και για την μεταγραφική ενίσχυση της Μπαρτσελόνα.

«Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι στην ομάδα, πιστεύω θα κάνουν το καλύτερο. Θα είναι πιο δύσκολα πλέον στην αγορά, οπότε εμείς να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο Μέσι σχολίασε πως θεωρεί πως η ομάδα του θα επωφεληθεί αυτής της διακοπής καθώς αρκετοί παίκτες ήταν κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια, λέγοντας πως και ο ίδιος νοιώθει πλέον πως είναι σε καλή κατάσταση.

(iefimerida – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί